Mitchell Koch

Installatiemonteur & loodgieter

Mitchell Koch is de oprichter en eigenaar van MKI Techniek. Zie hieronder zijn levensloop en beleef hoe dit geweldige bedrijf tot stand is gekomen.

Opleidingen

Het begin van een mooie carrière

 

- 2003

2003

ROC bouw en techniek

Hier begint het allemaal wanneer Mitchell besluit iets te willen gaan doen in de bouwkunde en installatietechniek

2007

Geslaagd!

Mitchell vindt de opleiding geweldig en hij pakt door met de opleiding. Vanaf hier is hij niet meer te stoppen!

2007 -

 

 

- 2015

2015

ROC Lasopleiding

Om straks al die leidingen aan elkaar te kunnen lassen is het essentieel om een goede lasser te zijn, dus besluit Mitchell zijn opleiding te vervolgen tot lasser en gaat zijn opleiding starten als autogeen lasser

2017

Nederlands Instituut voor Lastechniek

Mitchell rondt zijn opleiding af als autogeen lasser en plakt er nog een professioneel staaltje lastechniek bij door een opleiding te voltooien in TIG-lassen.

2017

 

 

Ervaring

Werkervaring bij een aantal topbedrijven

2007

Monteur

Oostendorp

Mitchell begint als monteur in de installatietechniek bij Oostendorp installatietechniek BV. Het is het begin van een woelige, onwennige periode.

2015

Inkoper en Verkoper

De Rie Automaterialen

Mitchell maakt een uitstapje naar een nieuwe ervaring, namelijk inkoper en verkoper van automaterialen. Een hele nieuwe beleving waar hij veel ervaring opdoet. Toch duurt het niet lang voordat hij terugkeert naar zijn eerste passie: de installatietechniek.

2015

Monteur in de praktijk

Incove

Bij Incove doet Mitchell 2 jaar ervaring op als eerste monteur in de installatietechniek. Dit is zijn vakgebied en werk waar hij van houdt.

2017

Monteur in de praktijk

Van Baaren installatietechniek BV

Mitchell is inmiddels al 10 jaar gecertificeerd als eerste monteur en 10 jaar als autogeen lasser. Dit jaar komt daar nog TIG lasser bij en hij is niet meer te stoppen. Hij gaat aan de slag bij van Baaren installatietechniek BV, als eerste monteur. Hier leert hij echt de fijne kneepjes van het vak en zijn carrière neemt een vlucht.

2022

MKI-Techniek wordt geboren!

MKI-techniek

Na vijf jaar volledige inzet en hard werken bij van Baaren, heeft Mitchell inmiddels al 15 jaar ervaring in de installatietechniek. Nu is de tijd aangebroken voor een eigen onderneming. MKI Techniek wordt geboren!

vaardigheden

Na 15 jaar praktijkervaring en in totaal 14 jaar opleiding, zijn er een aantal vaardigheden waar MKI Techniek mee kan pronken. Welke? Zie hieronder.

Werktuigbouwkunde

Loodgieterswerk

Autogeen en TIG Lasser

Warmte regeling

Slijptol
Gat boren in metaal

Leer ons kennen

Ga naar onze diensten om ons beter te leren kennen wat wij doen en waar MKI-techniek voor staat!

Ga naar diensten
Logo%20MKI%20 final-schaduw2

Compleet 

In installatietechniek

Logo foto-webdesign