Logo%20MKI%20 final-schaduw2-1

Loodgieterswerk

Een variatie aan werkzaamheden

Een loodgieter is een echt gespecialiseerd vakman

Lekkages

Lekkages

Een lekkage in de woning kan voor veel overlast en ongemak zorgen. Of het nu een kleine of een grote lekkage is, het is belangrijk dat het snel wordt opgelost. Bij het voortduren van een lekkage kan er namelijk schimmel en waterschade ontstaan. Uw vakman van MKI Techniek staat voor u klaar.Sanitair

Sanitair

Wij zijn professionals op het gebied van sanitair en badkamers. Van de voorbereidende fase zoals het bouwkundige werk en het leidingwerk tot de uitvoering zoals tegelwerk en timmerwerk. Dankzij onze connecties en vaardigheden kunnen we u van het begin tot eind begeleiden naar een geweldig resultaat. 


Keuken

Keuken

Een verbouwing van een keuken vraagt om kennis van zaken en specialistische vaardigheden. Denk hierbij aan het aansluiten van diverse apparatuur, keukenonderdelen en het leggen van leidingen. In dit soort gevallen is een loodgieter onmisbaar. Wij zorgen voor goede aansluitingen en betrouwbaar vakwerk, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken.

Riolering

Riolering

Soms is het nodig verouderde riolering te vervangen of te repareren om problemen in de toekomst te voorkomen. Bij een grote renovatie moet de riolering misschien worden verlegd of opnieuw worden aangelegd, zodat het aan uw wensen voldoet. Dankzij MKI Techniek kunt u jaren vooruit met een goed werkende riolering waar u geen omkijken naar heeft. 

Veelzijdig

Vaak wordt gedacht dat een loodgieter alleen lekkages en verstoppingen verhelpt. Maar MKI Techniek staat voor meer. We zijn veelzijdig in onze expertise en we verstaan ons vak. Of het nu gaat om nieuwbouw of onderhoud van bestaande woningen, wij staan voor u klaar. Neem dus contact met ons op en zie hoe we u van dienst kunnen zijn.

Lekkages

Lekkages

Een grote lekkage is snel opgespoord, maar een kleine lekkage wordt soms pas na verloop van tijd ontdekt.

U schakelt daarom niet alleen een loodgieter in om een lek te dichten.

Als u vochtproblemen constateert dan moet de oorzaak snel opgespoord en verholpen worden. Heeft u vochtproblemen,druk dan op onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag hulp

Sanitair

Wij kunnen u ook helpen bij het ontwerp van de badkamer.

Wij hebben geruime ervaring op het gebied van sanitair en badkamers en garanderen de hoogste kwaliteit en professionaliteit.

Ook als u uw badkamer wilt renoveren kunt u ons inschakelen. De installateur zorgt ervoor dat uw douche, toilet, wastafels en ligbad goed geïnstalleerd worden, dat de leidingen goed aansluiten en dat alles netjes wordt afgewerkt. Wij zullen u dan ook graag van deskundige informatie en advies voorzien op het gebied van renovatie en installatie van uw sanitair.

Vraag hulp
Sanitair
Keuken

Keuken

Geen gedoe meer met kastdeurtjes die scheef hangen, een kraan die lekt, of elektra die niet goed is aangesloten.

Wij voorzien u graag van een passende offerte en houden daarbij rekening met al uw wensen.

Naast het ophangen van de kastjes, het plaatsen van het aanrecht of het zetten van wandtegels moeten er vaak ook waterleidingen of elektra worden verlegd. Dat is geen klus die u zomaar even doet.

Dat is geen klus die u zomaar even doet. Een bekwame monteur van MKI Techniek staat voor u klaar om uw visie voor de keuken tot leven te brengen. Zo zal uw keuken er niet alleen aan de buitenkant mooi uitzien, maar kunt u er ook op vertrouwen dat de elektra en de leidingen lang meegaan en dat alles naar behoren werkt.

Vraag hulp

Riolering

Het aanleggen van de riolering besteed je het beste uit aan een vakman, zodat u zeker weet dat er geen lekkages of andere problemen ontstaan.

Wij begrijpen als geen ander dat u uw rioolproblemen snel en goed opgelost wilt hebben.

Bij het aanleggen van riolering kunnen veel andere werkzaamheden komen kijken. Is er al ruimte voor de riolering? Dan hoeven de buizen slechts geplaatst te worden. Soms ga je echter wat veranderen in de woning, zodat de riolering anders moet gaan lopen.

Niet alleen het aanleggen van de riolering, maar ook het onderhouden en reinigen ervan behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij onze loodgieters terecht met al uw vragen omtrent riolering aanleggen, maar ook voor vrijblijvend advies en het opvragen van offertes.

Vraag hulpRiolering
Logo%20MKI%20 final-schaduw2

Compleet 

In installatietechniek

Logo foto-webdesign